Logo Novon

Nieuws

Blijf op de hoogte over Vlietstra, het nieuws uit de schoonmaakbranche en over thema's als duurzaamheid, innovatie en inclusiviteit.

Altijd op de bres voor een schoon wooncomplex

Als je niet over kennis van en ervaring in de schoonmaakbranche beschikt, heb je wellicht het vermoeden dat alle werkzaamheden identiek zijn.

Extra loon voor schoonmakers

Schoonmakend Nederland, vakbonden FNV Schoonmaak en CNV Vakmensen zijn een extra loonsverhoging overeengekomen boven op de lopende cao-afspraken.

Do’s en don’ts bij het reinigen van zonnepanelen

Als zonnepanelen vuil zijn, is het rendement minder. Dit is waar je rekening mee moet houden als je de zonnepanelen op jouw bedrijfspand gaat schoonmaken.

We kijken als schoonmakers door de ogen van de bewoners

In de nieuwste editie van het magazine Regiolokaal is een artikel te lezen over onze collega Fettie Sterk, objectleidster namens Vlietstra. Lees het artikel hier!

Glazenwassers hebben hart voor de zorg!

dit jaar hebben wij weer deelgenomen aan de actieweek 'Glazenwassers hebben hart voor de zorg' van Schoonmakend Nederland.

Novon/Vlietstra's duurzaamheidsrapport 2021 is er

Vandaag publiceren wij ons duurzaamheidsrapport. In dit rapport is uiteen gezet hoe wij gepresteerd hebben op onze duurzaamheidsdoelen.

De nieuwe website van Vlietstra Schoonmaak is live!

Met trots presenteren wij vandaag onze nieuwe website. Hier hebben we de afgelopen maanden keihard aan gewerkt. Het eindresultaat mag er zijn!

Vlietstra verlengt sponsorcontract Cultuur Kwartier Sneek

Ondanks deze bijzondere tijd vinden wij het als schoonmaakbedrijf belangrijk om te blijven investeren in organisaties als Cultuur Kwartier Sneek.

Handhygiëne

Vlietstra en Novon Schoonmaak samen met de NoSoapCompany de volgende generatie van gebruikersvriendelijke handdesinfectie automaten.

Onze sectoren

Iedere sector vraagt om een andere aanpak. De schoonmaak in de industriële sector is niet te vergelijken met schoonmaak in het onderwijs. Daarom bekijken wij per sector jullie wensen en vertalen wij de behoeftes naar een plan op maat.

Industrie

Reiniging in de industriële sector vergt een bijzondere aanpak. De schoonmaak dient op een grondige wijze plaats te vinden. Hier is een vakkundig team voor nodig. De vakkundige en ervaren van specialisten van Vlietstra helpen hier graag bij.

Recreatie en cultuur

Vakantieparken, hotels, theaters en bioscopen. Een schone omgeving is erg belangrijk voor een fijne ervaring én een goede eerste indruk. Met onze schoonmaakdiensten dragen wij graag bij aan de ultieme Warm Welkom ervaring.

Woningbouw

Vlietstra ontzorgt jou, met oog voor detail, graag in de schoonmaak van trappenhuizen, portieken en de gemeenschappelijke entree. Alles om bewoners een zo prettig mogelijke woonervaring te bezorgen.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?