OSB Keurmerk Certificaat 2017 ontvangen

Nadat wij eerder deze week konden melden dat het NEN 4400-1 certificaat verlengd was, is ook het OSB Keurmerk Certificaat 2017 door Vlietstra Schoonmaak ontvangen.

 Wat is het OSB Keurmerk?
Brancheorganisatie OSB werkt aan een gezonde en aantrekkelijke schoonmaak- en glazenwassersbranche. Veel kwalitatieve bedrijven in onze branche werken iedere dag hard om Nederland schoon te maken en houden. Betrouwbare bedrijven die beschikken over de juiste vakkennis, die goed omgaan met hun personeel en belasting en premies betalen. Voor die bedrijven is er het OSB-Keurmerk. Een label, exclusief voor organisaties die onze branche waardig zijn. Zo heeft iedereen voortaan zicht op de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwassersbedrijven. Let dus op het OSB-Keurmerk.

Toetsing OSB Keurmerk
De leden van OSB worden jaarlijks door een onafhankelijke inspectie-instelling getoetst. Hierbij wordt gelet op tal van zaken:
1. De NEN 4400-1 Norm
NEN 4400-1 is een nationale norm, bedoeld om opdrachtgevers te beschermen tegen sancties van overheidsinstanties als de Belastingdienst of Arbeidsinspectie. De norm stelt eisten aan o.a. de afdracht van sociale premies en medewerkers die gerechtigd zijn in Nederland te werken.
2. De Code Verantwoordelijk Marktgedrag
De code geeft duidelijke richtlijnen ter verbetering van de gehele branche, waaronder de arbeidsomstandigheden van het personeel.
3. Specifieke OSB-eisen
Aanvullend wordt gelet op specifieke punten als kwaliteitswaarborging van werkzaamheden, adequate verzekeringen en het naleven van de CAO.

Bron: OSB

Wij zijn er trots op om dit keurmerk te voeren.

osb-keurmerk-certificaat-vlietstra