Win VIP-kaarten voor Zwolle Unlimited

En we hebben nog een mooie actie voor het Pinksterweekend. We mogen 50 VIP-kaarten weggeven voor Zwolle Unlimited! Dat is nog eens een goed begin van je weekend.

Wat is een VIP kaart? Met een VIP-kaart kun je alle voorstellingen gratis bezoeken. VIP-kaart houders hoeven na afloop van de voorstellingen niets in de “Gouden Hoeden” te doen. Ook krijg je éénmalig 20% korting op de aanschafprijs van de munten. Dubbel voordeel dus.

Wat is Zwolle Unlimited? Gekoppeld aan internationaal straattheater en top-verteltheater laat Zwolle Unlimited het publiek een vorm van kunst en cultuur beleven die doorgaans niet in de provincie Overijssel wordt aangeboden. Een open festival, laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Met een aanbod waar ook de kenners de vingers bij aflikken. Kijk voor meer informatie en het programma op http://www.zwolleunlimited.nl/

Wil je kans maken op deze VIP-kaarten? Laat dan hieronder een reactie achter. Uit alle reacties worden vrijdag 2 juni om 12.00 uur de winnaars gekozen. De winnaars worden op de Facebookpagina van Schoonmaakbedrijf Vlietstra bekend gemaakt.
Let op: deze actie is alleen voor medewerkers van Vlietstra Schoonmaak 😉