Dieptereiniging

Dieptereiniging is een intense vorm van schoonmaken die vaak wordt toegepast bij de oplevering van bijvoorbeeld een schoolgebouw, keuken of fabriek. Met dieptereiniging worden ruimtes brandschoon gemaakt en wordt ook voor het oog onzichtbaar vuil schoongemaakt. Het is van belang om schoonmaak structureel aan te pakken. Daarom maakt Vlietstra altijd een op maat gemaakt plan om de beste schoonmaak te bieden waarbij rekening wordt gehouden met bijvoorbeeld kostbare machines of extra desinfecterende maatregelen. Onze schoonmaak voldoet altijd aan de geldende wet- en regelgeving.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Sanitairreiniging, dieptereining voor natte ruimtes

Om toiletten en andere natte ruimtes hygiënisch schoon te maken adviseren wij sanitairreiniging. Dit is een vorm van dieptereiniging speciaal voor natte ruimtes waarbij ook de moeilijk bereikbare plekken worden schoongemaakt. Omdat urine in voegen trekt, krijgen voegen speciale aandacht bij onze dieptereiniging. Voegen worden schoongemaakt door middel van stoomreiniging. Hiermee wordt zelfs vuil uit de kleinste naden en kieren onttrokken.

Dieptereiniging grootkeukens, onmisbare schoonmaak horeca

In grootkeukens of andere horeca is hygiëne van groot belang. Daarom is, naast de reguliere schoonmaak, dieptereiniging zeer belangrijk. Met behulp van dieptereiniging worden keukens in bijv. horecagelegenheden optimaal schoongemaakt. Om dit voor elkaar te krijgen worden bijvoorbeeld alle machines en koelingen verplaatst, zodat we ook bij moeilijk bereikbare plekken goed kunnen schoonmaken. Tevens maken we gebruik van stoomreiniging om het meest hardnekkige vuil te verwijderen van vloeren, wanden en (kit)naden. Door schoonmaak structureel aan te pakken blijft het hygiënisch in de keuken en krijgt ongedierte geen kans.

Zorgvuldig en conform wet- en regelgeving

Vlietstra voert dieptereiniging uit met kennis van zaken door jarenlange ervaring. Wij werken zorgvuldig, altijd conform wet- en regelgeving en hebben het juiste materieel tot onze beschikking. We komen graag kennismaken! Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel 085 – 902 45 02.

Vraag vrijblijvende offerte aan

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.