Glasbewassing

Ramen lappen. Het klinkt eenvoudig, maar is in de praktijk een vak apart. Vaak geldt: hoe groter het pand, hoe complexer de situatie. Bent u opzoek naar een glazenwasser die uw glazen weer als nieuw doen laten lijken? Met een team van gediplomeerde glazenwassers werkt Vlietstra op hoog niveau.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Het team van Vlietstra houdt uw ramen schoon. Duurzaam en effectief. We gebruiken milieuvriendelijke reinigingsproducten en gedemineraliseerd water, wat resulteert in een streeploos resultaat.

Glazenwasser Friesland, Groningen en Drenthe

Wij pakken elke glasbewassingsklus aan in Friesland, Groningen en Drenthe en zorgen voor een streeploos resultaat. Met onze jarenlange ervaring en gediplomeerde glazenwassers zorgen we ervoor dat uw ramen, op elke hoogte, er weer uitzien als nieuw.

Veilig werken

Geen pand is ons te gek. Voor elke klus beschikken we over geschikte klimmaterialen, steigers en gondels, zodat we veilig werken. Ook zetten we vaak ons truckerpole-systeem in, waarmee we een hoogte van maar liefst 13,5 meter kunnen bereiken. Daarmee wassen we met gemak ramen op elke hoogte.

Vrijblijvende offerte glasbewassing op hoog niveau

Vlietstra biedt glasbewassing op hoog niveau. Letterlijk en figuurlijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel 085 – 902 45 02.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.