Vloeronderhoud

Door regelmatig een vloer te reinigen en de vloer te onderhouden, verleng je de levensduur van een vloer. Een vloer krijgt dagelijks veel te verduren en door het structureel onderhouden van een vloer wordt deze duurzaam geconserveerd. Hoe vaak vloerreiniging plaats moet vinden verschilt per locatie. Vlietstra maakt daarom voor iedereen een op maat gemaakt onderhoudsplan.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Vloerreiniging voor elk type vloer

Voor elk type vloer hanteert Vlietstra een andere manier van vloerreiniging en een andere methode voor de vloer schoonmaken. Vlietstra zorgt voor professioneel onderhoud en reiniging van natuurstenen, linoleum en marmoleum, houten en PVC vloeren. Ook reinigen we tapijt.

Natuursteen reinigen

Met speciale apparatuur kan Vlietstra natuursteen schoonmaken. Met speciale apparatuur kunnen wij natuursteen polijsten. Door een poederlaag aan te brengen wordt de vloer licht geschuurd. Ook worden eventuele onregelmatigheden zoals gaatjes gevuld. Uiteindelijk wordt de natuurstenen vloer weer schoon én de natuurlijke glans hersteld. Vlietstra verzorgt natuursteen schoonmaak bij zowel particulieren als bedrijven (zoals kantoren en scholen).

Marmoleum of linoleum strippen of sprayen?

Marmoleum of linoleum onderhouden kan op verschillende manieren. Wanneer een vloer in verslechterde staat verkeerd, dan is het mogelijk om de linoleum vloer volledig te strippen. Linoleum strippen is het verwijderen van waslagen van de vloer waarna een nieuwe waslaag op de vloer wordt aangebracht. Daarnaast is het mogelijk om zo’n drie keer per jaar slijtage aan de linoleum vloer te verhelpen door deze in te sprayen.

PVC reinigen

PVC reinigen is een slimme manier om de beste kwaliteit te behouden van deze vloer. We maken een PVC vloer schoon door deze grondig op te poetsen. Zo wordt de vloer weer in zijn oorspronkelijk staat teruggebracht.

Tapijt reinigen

Met een drukband kunnen wij tapijt reinigen. Dit is een zwaardere vorm van tapijtreiniging waarmee het beste resultaat wordt behaald. Daarnaast beschikken wij over een mobiele tapijtreiniger. Hiermee kunnen we zowel tapijt als stoffen meubels reinigen.

Vlietstra laat vloeren stralen!

Is uw vloer toe aan een onderhoudsbeurt? Wilt u uw vloer weer stralend voor de dag laten komen? Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel 085 – 902 45 02. We kijken graag welke aanpak het best bij uw situatie past en maken uw vloer weer als nieuw!

Vraag vrijblijvende offerte aan

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.