Holland Schoonmaak Groep

Vanaf 1 mei 2014 is de Holland Schoonmaak Groep een bekende naam met een beproefd concept op de Nederlandse schoonmaakmarkt. Holland Schoonmaak Groep richt zich met name op bedrijven die door middel van één contract het schoonmaakwerk op meerdere locaties in Nederland willen laten regelen.

De Holland Schoonmaak Groep bestaat uit de regionale dienstverleners Schoonmaakbedrijf Vlietstra uit Leeuwarden, Succes Schoonmaak uit Volendam en Nederrijn Schoonmaak uit Duiven en werkt al vier jaar succesvol samen. Een vruchtbare samenwerking, waardoor al veel gerenommeerde opdrachtgevers voor ons hebben gekozen. Daar zijn wij trots op.

Voorheen gebeurde dit vanuit de Diedrie Groep, maar met de nieuwe positionering wordt er nog meer nadruk gelegd op twee belangrijke voordelen van de samenwerking: de landelijke dekking in combinatie met een sterke regionale invulling. Ondersteund vanuit de regiokantoren worden locaties van klanten in heel Nederland schoon gehouden. Een professionele organisatie is hierbij het startpunt voor kwaliteit. Dat betekent veel aandacht voor training, scholing en begeleiding van de medewerkers, voorop lopen bij het gebruik van innovatieve schoonmaakmaterialen en -middelen en de inzet van digitale systemen om de processen te ondersteunen. Om de schoonmaakwerkzaamheden te borgen werkt de Holland Schoonmaak Groep met een eigen kwaliteitssysteem en beschikt over alle relevante keurmerken en certificaten (o.a.. ISO, NEN, VCA en OSB). Uiteraard neemt de zorg voor welzijn en milieu een prominente plaats in.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u op locaties in het hele land verzekerd zijn van een hygiënische, representatieve omgeving? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag over de mogelijkheden.