CALAMITEITEN

085 - 902 45 02

Schoonmaakbedrijf specialistische schoonmaak: Vlietstra sinds 1923

Vrijblijvende offerte of advies nodig?

Specialistische én reguliere schoonmaak voor werk- en leefomgevingen

Vlietstra is een schoonmaakbedrijf dat zich richt op specialistische schoonmaak en reguliere schoonmaak. Vanuit onze vestigingen in Groningen, Leeuwarden en Zwolle voeren wij schoonmaakprojecten uit in het hele land. Wij staan sinds 1923 bekend om onze kwalitatieve en professionele aanpak van specialistische schoonmaakklussen. Vlietstra werkt zowel projectmatig als ad hoc aan specialistische schoonmaak en wij staan 24/7 klaar bij calamiteiten. 


Binnen ons schoonmaakbedrijf werkt een groot team van bevlogen medewerkers die expert zijn in specialistische schoonmaak. Wij werken in verschillende teams aan:

Vlietstra adviseert u graag over welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. 

Vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 48 uur contact met u op.

Of neem direct contact op

Alle soorten specialistische schoonmaak onder één dak

ONZE DIENSTEN

CalamiteitenDieptereinigingVloeronderhoudGlasbewassingGevelreinigingWindturbinereinigingDroogijsstralenMaterieelreinigingPlaagdierbestrijdingDagelijkse schoonmaakSanitaire hygiëne

ONZE ZEKERHEDEN

ALGEMEEN

DIVERSEN

Holland SchoonmaakGroepVacaturesPrivacy

© 2019 VLIETSTRA

Elke schoonmaakklus

Professionele schoonmaak

24/7 inzetbaar

Vrijblijvend advies

Elke schoonmaak klus

Intense vorm van reiniging voor het brandschoon opleveren van bijvoorbeeld sanitaire ruimtes. Daarnaast wordt dit structureel ingezet om bijvoorbeeld natte ruimtes en grootkeukens volgens actuele wet- en regelgeving schoon te maken. 

Voor elke type vloer hanteren wij ons eigen specialistische schoonmaakproces. Afhankelijk van het gebruik en het type vloer stellen we een plan op die uw vloer weer laat stralen. 

Met milieuvriendelijke reinigingsproducten en gedemineraliseerd water garanderen wij schone ramen en een streeploos resultaat. Ons team glazenwassers is gediplomeerd en werkt op elke hoogte! Vlietstra beschikt over klimmateriaal, steigers en het VCA keurmerk zodat we voldoen aan alle eisen om veilig te werk te gaan.

Met ons speciale nevelstraalsysteem zorgen we ervoor dat elke gevel weer schoon wordt. Zo verwijderen we bijvoorbeeld graffiti, groene aanslag en brandschade van elk type ondergrond. 

Een windturbine vraagt een speciale aanpak voor het schoonmaken van de binnenkant én buitenkant. Vlietstra gebruikt hier innovatieve robots voor die tot grote hoogte efficiënt werken. Door het inzetten van deze robots zijn hoogwerkers overbodig.

Voor schoonmaakklussen die niet met water uitgevoerd mogen worden gebruiken wij onze droogijsstraaltechniek. Door vervuiling te stralen met droogijs dat -78 graden is, ontstaat er een schokeffect waardoor het vuil loslaat. Wij gebruiken deze techniek veelal bij het reinigen van machines, mechaniek en elektronica.

Als eigenaar van rollend materieel is het belangrijk dat de schoonmaak van een bus of trein goed en vooral vlot wordt uitgevoerd. Omdat wij jarenlange ervaring hebben in het reinigen van materieel werken wij uiterst efficiënt.

Ongedierte zoals knaagdieren of insecten zijn overal in Nederland te vinden. Toch is het belangrijk om de leef- en werkomgeving van mensen zo hygiënisch mogelijk te houden. Daarom houden de experts van Vlietstra zich zowel bezig met plaagdierbestrijding als met plaagdierpreventie. 

Al bijna 100 jaar houden wij ons bezig met reguliere en specialistische schoonmaak. Wij staan bekend om onze flexibele instelling (24 uur per dag inzetbaar) en staan voor professionele schoonmaak voor elke klus. Advies nodig voor een schoonmaakklus? Wij geven graag vrijblijvend advies. Neem contact met ons op via onze contactpagina of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Specialistische én reguliere schoonmaak voor werk- en leefomgevingen

Schoonmaakbedrijf specialistische schoonmaak: Vlietstra sinds 1923